Taal: Dutch English Italian
Transport van en naar Italië Transport van
en naar Italië
Dedicated transport Dedicated
transport
Door-to-door service Door-to-door
service
Persoonlike benadering Persoonlijke
benadering
Flexibel Flexibel

Over ons

 

In opdracht van klanten uit Nederland, Italië en Duitsland laadt Leusink Expeditie BV jaarlijks circa 30.000 ton vervoeren: van goede wijnen, olijven en pasta’s, stoelen en tractoren tot machines en allerhande gebruiksgoederen. Stuk voor stuk producten die vragen om een snelle maar vooral zorgvuldige behandeling. En dus om kwaliteit tijdens het vervoer, bij het laden en bij het lossen.

Gemiddeld laat Leusink Logistics BV wekelijks met 12 eenheden (vaste charters op contractbasis) vanuit Nederland naar Italië en vice versa.

 

 

De firma heeft zich op Midden- en Noord-Italië geconcentreerd, maar verzorgd als Italië-specialist uiteraard ook Zuid-Italië. Daarnaast kunnen wij een beroep doen op de capaciteit van onze collega vervoerders, waardoor onze flexibiliteit alleen maar wordt vergroot.

 

 

Het Gaanderense expeditiebedrijf werkt nauw samen met verschillende agentschappen in het Zuid-Europese land, onder meer in Milano, Bolzano, Firenze en Pomezia. Onze Italiaanse agenten zijn een verlengstuk van ons. Deze samenwerking vergroot onze flexibiliteit. Door het directe contact met onze chauffeurs hebben wij altijd actuele informatie over standplaats van de goederen. Veranderingen in de levertijd kunnen direct worden doorgegeven.